Nutriční hodnoty (Letní rajčatový salát s okurkou a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 15,84 g |
| – nasycené | 3,75 g |
| – nenasycené | 7,40 g |
| –– mononenasycené | 5,71 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,76 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 okurka salátová na plátky pokrájená | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 ředkvičky na plátky pokrájené | Ředkvička čerstvá | |
| 2 2 vejce - uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |