Nutriční hodnoty (Dvoubarevný fazolový mix s klobásou, rajčaty a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 085 kJ / 3 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 234,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 162,77 g |
| Tuky | 124,56 g |
| – nasycené | 44,67 g |
| – nenasycené | 76,23 g |
| –– mononenasycené | 32,33 g |
| –– polynenasycené | 43,90 g |
| ––– omega 3 | 4,60 g |
| Vláknina | 214,36 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 3,66 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 341,60 g |
| – cukry | 44,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kozácké klobásy (může být i klobása chorizo ) | Chorizo | 300 g |
| 400 g 400 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 400 g |
| 400 g 400 g bílých sterilovaných fazolí | Fazole bílé sterilované | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 PL uzené papriky | Paprika uzená | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 4 4 spařená a oloupaná rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sušený tymián, čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |