Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s vůní pudinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 531 kJ / 4 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,64 g |
| Tuky | 184,97 g |
| – nasycené | 111,73 g |
| – nenasycené | 66,20 g |
| –– mononenasycené | 56,20 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 1,28 g |
| Vláknina | 36,60 g |
| Cholesterol | 776 mg |
| Sodík | 192 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 667,76 g |
| – cukry | 300,00 g |
| ––– laktóza | 7,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| tuk na vymazání | Margarín |