Nutriční hodnoty (Salát z okurky a ředkviček s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
| Tuky | 11,50 g |
| – nasycené | 7,00 g |
| – nenasycené | 3,25 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 11,42 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátovou okurku | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |