Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z okurky a ředkviček s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 130 kJ /
270 kcal
Bílkoviny28,16 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky11,50 g
– nasycené7,00 g
– nenasycené3,25 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,05 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy12,30 g
– cukry11,42 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátovou okurku Okurka salátová čerstvá
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 vanička 1 vanička tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.