Nutriční hodnoty (Salát z okurky a ředkviček s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 11,50 g |
– nasycené | 7,00 g |
– nenasycené | 3,25 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 11,42 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátovou okurku | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |