Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná feta na řecký způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 949 kJ /
3 573 kcal
Bílkoviny60,84 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky365,06 g
– nasycené91,03 g
– nenasycené272,03 g
–– mononenasycené235,00 g
–– polynenasycené37,03 g
––– omega 30,90 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 8,00 g
Sůl20,00 g
Sacharidy10,80 g
– cukry6,28 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g fety Sýr feta 400 g
hrubě drcený barevný pepř Pepř barevný
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
cca 3 dl 3 dl olivového oleje Olej olivový 300 ml
po 2 2 snítkách čerstvého tymiánu, rozmarýnu, šalvěje a oregana Šalvěj čerstvá
2 2 sušené chilli papričky Chilli paprička sušená
5 5 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
hrst hrst černých oliv Olivy čerstvé zralé
Podravka Ajvar jemný Ajvar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.