Nutriční hodnoty (Marinovaná feta na řecký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 949 kJ / 3 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 365,06 g |
– nasycené | 91,03 g |
– nenasycené | 272,03 g |
–– mononenasycené | 235,00 g |
–– polynenasycené | 37,03 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 8,00 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 10,80 g |
– cukry | 6,28 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g fety | Sýr feta | 400 g |
hrubě drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
cca 3 dl 3 dl olivového oleje | Olej olivový | 300 ml |
po 2 2 snítkách čerstvého tymiánu, rozmarýnu, šalvěje a oregana | Šalvěj čerstvá | |
2 2 sušené chilli papričky | Chilli paprička sušená | |
5 5 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
hrst hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
Podravka Ajvar jemný | Ajvar |