Nutriční hodnoty (Lečo s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 430 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,68 g |
| Tuky | 31,61 g |
| – nasycené | 9,43 g |
| – nenasycené | 16,39 g |
| –– mononenasycené | 13,32 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 70,10 g |
| – cukry | 39,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 10 ks asi 10 ks ačokči | Ačokča čerstvá | 1000 g |
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř černý | Pepř černý | |
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový |