Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šumavská živáň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 894 kJ /
5 472 kcal
Bílkoviny335,38 g
– z toho živočišné bílkoviny305,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,88 g
Tuky383,61 g
– nasycené108,79 g
– nenasycené250,14 g
–– mononenasycené194,12 g
–– polynenasycené56,02 g
––– omega 312,80 g
Vláknina81,20 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 4,06 g
Sůl9,50 g
Sacharidy158,00 g
– cukry33,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřové plece Vepřová plec 1500 g
uzený bok Vepřový bok uzený
klobása Klobása
6 6 velkých cibulí Cibule čerstvá 420 g
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
ředkvičky Ředkvička čerstvá
1,5 dcl 1,5 dcl oleje Olej řepkový 150 ml
5 paliček 5 paliček česneku Česnek čerstvý 400 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
20 dkg 20 dkg slaniny Špek 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka nebo zázvor Majoránka sušená
šalvěj Šalvěj čerstvá
meduňka vonná nebo jiné podle chuti Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.