Nutriční hodnoty (Krůtí maso na červeno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 010 kJ / 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,31 g |
| Tuky | 1,61 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,02 g |
| –– mononenasycené | 0,35 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 12,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 44,60 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| krůtí maso | Krůta prsa bez kůže | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 červená paprika (ster. kápie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |