Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toskánský bůček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 6 hodin + 3 hodiny naložení

6 hodin + 3 hodiny naložení

5. 8. 2018 21:11

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nutriční hodnoty

Energie684 kJ / 164 kcal
Bílkoviny4,73 g
Tuky1,80 g
Vláknina8,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

22. 1. 2019 22:27

Patrik581102: Díky, to mne těší :-)

Patrik581102

22. 1. 2019 22:20

Vynikající. Teplý i studený. Nemá chybu.

JanaDorazinova

18. 8. 2018 00:24

cekrops: :-D jasně, že můžeš!!! Já nemám poklici na pekáček :-)

cekrops

17. 8. 2018 17:09

A můžu pekáč namísto alobalu přiklopit horním víkem (který jsem bohužel naneštěstí dostal při zakoupení spodní části pekáčku ) ?
A nebo mám striktně trvat , aby mě v prodejně namísto horní části pekáčku dali ruličku alobalu ?
Toť zásadní otázka ;-)
Ale jináč to vypadá fakt "chutně" !
:-8

JanaDorazinova

12. 8. 2018 23:52

hospodyne: To mne moc těší!!! :-)

hospodyne

12. 8. 2018 14:50

:-K Dnes jsme byli mimořádně sami s manželem, ale třebaže bůčku bylo víc jak půl kila, moc na studeno nezbylo. Výborný.:yes::yes:

Ivace64

11. 8. 2018 20:27

nádhera:-K:yes:

JanaDorazinova

10. 8. 2018 23:48

bofinka: Možná, ale šalvěj doma nemám. Bílé víno by nebylo na škodu;-)

bofinka

8. 8. 2018 17:15

Doporucuji na marinadu smichat sul, bylinky, cesnek s olejem (urcite bych nedala oregano, ale zamenila ho za salvej + kousek bobkoveho lisu). Timto potrit bucek, nechat ho marinovat a na podliti (misto vody), pouzit bile vino. Urcite vice toskanske ;-)

JanaDorazinova

7. 8. 2018 00:34

tejaja: asi ano, můj syn bylinky nemá rád a napsal mi, že je skvělý :-8

tejaja

6. 8. 2018 20:06

Jana Dorazinová-Remková: Janka, to verím, bylinky urobia svoje. :-K;-)

JanaDorazinova

6. 8. 2018 18:38

tejaja: Terezko, nikdy by mne nenapadlo, že tymián, nebo rozmarýn použiji zrovna na bůček. Znám kočku, která většinu života žije v Itálii a právě ona mi to poradila. No a můžu říct, že lepší bůček jsem snad nejedla ;-)

tejaja

6. 8. 2018 18:33

Bôčik nie je moja platforma, ale keby som ho jedla, tak si ho určite urobím podľa tohto receptu. Dostali ma bylinky. :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: sušený bůček bucek bůček recept sušený bůček recept recepty z bůčku bůček recepty recept na bůček recept na sušeny buček bůček sušený sušený bůček recepty pečený vepřový bůček recepty buček sušený bůček doma recpty z bucku co je bůček bůček v receptech bucek suseny recept sušený bucek v soli sušený bůček v lednici bucek podle v itálii

Suroviny: bůček vepřový, olej olivový, rozmarýn, tymián, koření oregáno, česnek sušený, česnek, cibule, koření, sůl

TopRecepty.cz

Toskánský bůček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4kE