Pečená štika s dýní
Recept ještě nebyl hodnocenJemná a křehká štika zabalená do plátků slaniny chutná výborně. Pečeme ji spolu s dýní, mrkví a pórkem a podáváme s vařenými bramborami. Nasládlá zelenina ke štice pěkně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemná a křehká štika zabalená do plátků slaniny chutná výborně. Pečeme ji spolu s dýní, mrkví a pórkem a podáváme s vařenými bramborami. Nasládlá zelenina ke štice pěkně…
Z másla, sardelové pasty, citronové šťávy a pepře umícháme pastu, kterou potřeme porce ryb. Položíme na pekáček, zalijeme smetanou a ve vyhřáté troubě pečeme na 200…
Vykuchanou dobře osušenou menší štiku potřeme kořením na ryby, kůžičku před potřením drobně nařežeme, po té do dutiny břišní vložíme nivu a štiku zabalíme do anglické…
Štiku nasolíme. Olivový olej smícháme se zázvorem, kmínem a paprikou a směsí potřeme rybí porce. Takto připravené ryby dáme do lednice chvilku odležet. Na troše oleje…
Vykuchanou a očištěnou štiku nakrájíme na podkovy cca 3 cm silné. Na pánvi rozpálíme máslo a štiku na něm z obou stran opečeme, osolíme a opepříme. Poté ještě vložíme…