Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražská štika-medajlonky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

25. 9. 2011 12:42

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 678 kJ / 879 kcal
Bílkoviny3,85 g
Tuky92,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 4,32 g
Sůl10,80 g
Sacharidy7,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recepty na ryby, které jsem dostala meilem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

26. 9. 2011 10:01

suslajda: tak na hovězí plátky mne to nenapadlo, ale vyzkouším taky;-)

suslajda

26. 9. 2011 09:04

:-ppěkný recept Jani máš pravdu s tou sardelovou pastou dodá jídlu šmak dělala jsem hovězí plátky a nemělo to chybu tobě bodík+1:-D:yes::yes:

JanaDorazinova

25. 9. 2011 20:07

Anna Kocikova: díky, budu ráda, když vyzkoušíš;-)

Anna Kocikova

25. 9. 2011 19:18

Dle přidaných komentářů vím zase o něco více o výtečném štikozubci,kterého máme moc rádi;-)Myslím,že je jedno,jaký tvar ryba má a jestli je pomletá,nebo né,hlavní je,když se podle uvedeného receptu uvaří a jídlo chutná:yes:Recept je zajímavý a hezký,ukládám a určitě časem udělám tuhle príma dobrotu:-p+12:yes:

JanaDorazinova

25. 9. 2011 19:06

Díky, holky;-)

misza

25. 9. 2011 18:53

Super recept:yes: Ukládám:yes:

Bahula

25. 9. 2011 17:31

Pěkný receptík:yes:+

JanaDorazinova

25. 9. 2011 17:12

BILKOVAI: děkuji;-). ta sardelpasta a smetana tomu jídlu dá super říz;-)

BILKOVAI

25. 9. 2011 16:46

Mankotky, to je nádhera:-O:-O:-O Já už se lekla, že se jedná o štiku z našich vod /pro mně velmi vzácnou / a z ní si sama ty medajlónky tvořila. No, ale když je to tak, určitě receptík vyzkouším. Já ryby totiž strááášněěě moc miluju:-p:-p:-*:-*:-*Jani, samozřejmě bod:yes:

srettka

25. 9. 2011 16:07

báječná rybí fofr mňamka, parádní nápad na rychlý, dobrý a zdravý obídek:-p:yes:

varilamyskakasicku

25. 9. 2011 16:03

;-)Colombo65:

Colombo65

25. 9. 2011 15:58

Jana Remkova:
...vyčerpávající, hlavně pro ty co to chtějí uvařit:yes::yes::yes:

Jana Pá

25. 9. 2011 15:38

Jani, děkuji, stačí - já mám totiž "štikozubce argentinského-Mořská štika a jsou to medailonky nemleté", samozřejmě odloveno v moři:-!, takže se omlouvám, že jsem nepochopila;-(:-)) Jsem já to popleta;-):-D

varilamyskakasicku

25. 9. 2011 15:22

Jana Remkova::-K;-)

JanaDorazinova

25. 9. 2011 15:17

Colombo65:

Jana Pá:
Medailonky z mořské štiky-zamraženo na moři. Štikozubec kapský-Merluccius caponnis....


varilamyskakasicku: Ivanko, děkuji za upřesnění a doufám, že našemu Ottíkovoi i janě-Pá to tak stačí:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štika recepty štika recept recept na stiku argentinská štika štika je ryba tučná recept na štiku top recepty medailonky z mořské štiky recept na sladkovodní štiku štikozubec kapský recepty štika sardelova pasta štika na medu mořská štika argentinská mořská štika kapská stika se sardelovou pastou medailonky z mořské štiky recepty recepty medailonky z mořské štiky ryba štika recepty štikozubec argentinsky sladkovodni stika recepty štika medailonky recept

Suroviny: štika, pasta sardelová, máslo, šťáva citronová, pepř, smetana sladká

TopRecepty.cz

Pražská štika-medajlonky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJR5