Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Žloutkové cukroví se dá udělat jen ze dvou ingrediencí. Navíc je úžasně křehké a doslova se vám rozplyne na jazyku
Video Hodnocení 52× Nejjednodušší čokoládové košíčky z jediné suroviny: Videonávod ukáže, jak na to
8 foto Hodnocení 8× Fondán je cukrová hmota používaná k potahování, tvarování i polévání zákusků
6 foto Hodnocení 29× Na jakou teplotu péct korpusy išelských dortíčků? Po upečení jsou dokonale křehké
4 foto Hodnocení 3× Podvodnice na vánočním stole: Netradiční cukroví s jedinečným procesem přípravy
6 foto Hodnocení 64× Jak upéct pudinkové strojkové cukroví? Díky strojku je práce hotová během chvilky
7 foto Hodnocení 27× Jak z klasického salka udělat karamelové? Do přípravy se raději pusťte den předem
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
11 foto Hodnocení 27× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
9 foto Hodnocení 24× Co je potřeba na perníčky? Představíme vám základní suroviny na přípravu těsta
9 foto Hodnocení 883× Na jakou teplotu péct linecké cukroví? Nesmí zůstat syrové a nesmíme ho připálit
Sedm nejlepších druhů retro cukroví: V minulosti byly v kurzu Sandokanovy oči, domácí čokoláda nebo nepečené kuličky
Video Hodnocení 198× Jak udělat vosí hnízda? Oblíbené nepečené cukroví vám zmizí ze stolu rychlostí blesku
Připravte si včas formičky na pečení: Nové „vypalte” v troubě, staré zbavte zašlé špíny a rzi jednoduchým způsobem
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 RubyRom 55 min