Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Lucie95 uvařila 16. 6. 2013 14:16 Domácí musli tyčinky bez cukru a mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie95 uvařila 16. 6. 2013 14:16 Domácí musli tyčinky bez cukru a mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?