Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
spagetka uvařila 15. 7. 2011 13:21 Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou 0 0 Zobrazit detail Foto bez blesku Okomentovat
spagetka uvařila 15. 7. 2011 13:21 Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 15. 7. 2011 13:20 Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká