Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

15. 7. 2011 15:20

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 7. 2011 12:26

Toto mi uteklo Špagi, moc pěkné, moc asi dobré, viď?:-K:-):yes:

mysulka mysulka

17. 7. 2011 17:05

:-p:yes::yes:

Jana Pá

16. 7. 2011 16:39

:-O:-p:yes:, máme několik porcí lososíka v mrazáku, tak nezbývá než se přiučit zdejším receptíkem,většinou dělám jen na másle a fuk-fuk, bylinek tolik nedávám, protože se mě zdá se se holky-bylinkové nějak mezi sebou mlátí;-), ale tento recept vyzkouším i když ho trošinku "očešu" z bylinek:-D, chválím a posílám "puňtíka":-D

spagetka spagetka

16. 7. 2011 15:15

Děkuju vám moc :-K
Maiva - název jsem o slabiku zkrátila ;-):-D

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2011 14:46

Ryba a bylinky se vždy dobře snoubí,takže dávám palec nahoru;-):yes:

maiva maiva

16. 7. 2011 14:31

Teda šíleně dlouhý název;-)ale ryby děláme vždy s nějakou bylinkou:-p:-pje to dobrota:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 7. 2011 00:26

:-K, mnam, taky jsemted nalozila pstruhy,pak je dam na rcp. pekne:-K:-p:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 7. 2011 22:50

Spagi, už jsem taky zjistila, že bez blesku to někdy fotí lépe, ale musí být dobré světlo;-). Blesk je fajn, ale někdy fakt foto vypadá, jako dobarvené a to vůbec nemám ponětí, jak se to dělá. Recept se mi líbí, mám tady něco podobného, co jste říkali, že není losos, ale na balení to bylo tak napsáno.;-)

Fantom

15. 7. 2011 22:01

:yes: lososa moc nemusim ale s těma bylinkama bych si dal;-):yes:

andrejkaa

15. 7. 2011 18:09

Takový krásný obídek:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 7. 2011 17:48

:-*Losos vypadá krásně jedle:-p+8:yes:Dnes všichni"bylinkujeme"a zdravě jíme;-):-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 7. 2011 17:43

Lososa teď nemám,ale jak koupím,tak vyzkouším:-p+1:yes:

Bibinka Bibinka

15. 7. 2011 16:42

spagetka:Špagi, za ten dlouhej název to teda stojí aq dávám ti 3.bod:yes:

chocolate chocolate

15. 7. 2011 16:10

spagetka:Já jsem trubka:-8, vždyť je hezky růžový.Už to vidím a suše závidím.+2

spagetka spagetka

15. 7. 2011 16:03

chocolate: vynikající určitě - no a fotka - bleskem mi to nějak splynulo (bez blesku na té 3.to je ještě horší), měla jsem to otočit na tu kůži, ale je to ta větší vrchní část, kaše je okolo ;-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak nejlépe ohřát bramborovou kaši v mikrovlnce smažený losos jíme zdravě losos propečený losos foto smažení lososa s kůží recepty kase bilinkovy top ryba v bylinkovem kabátku losos propeceny bylinkový kabátek ryba kůží nahoru smazi se ryba kuzi nahoru losos s kůží na bylinkovem masle ryba se smaží kůží nahoru jak smažit rybu nejprve kůži losos v sýrové kabátku pstruh v bylinkovém těstíčku smažení lososa nejprve kuží nahoru losos v červeném babica babica bylinkový losos

Suroviny: losos, čerstvé bylinky, mouka hladká, pepř citronový, sůl, šťáva citronová, olej citronový, tuk na smažení, zelenina, brambory, bylinky, máslo, mléko, sůl

TopRecepty.cz

Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oA0A