Před 17 lety otevřeli v Lošticích malý podnik. Dnes dělají s tvarůžky langoše, dortíky i větrníky a jezdí za nimi davy
Nejjednodušší kuře na paprice: Stačí pár surovin a tři fígle a podáváte měkké maso s lahodnou smetanovou omáčkou
AndreaMachacova uvařila 31. 8. 2025 19:38 Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
AndreaMachacova uvařila 21. 8. 2025 12:48 Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Retro okénko: Sýrové smaženky přijdou k chuti i dnes. Aby byly křupavé, je důležité použít správné množství strouhanky