Jak plnit sklenice při zavařování? Pod víčkem musí zůstat mezera, chybné zavření prozradí i typický zvuk
Jednu z nejstarších evropských pivnic najdete v polské Vratislavi. Nabízí domácí pivo i první polský burger
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nevážím jídlo, ani nepočítám kalorie? Tohle je naše teorie
MartiBarti uvařila 2. 3. 2024 17:12 Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie na talíři: Palačinky i jiné placky dříve bývaly jídlem chudých. Dnes ty nejlahodnější připravíte ze zakysané smetany
8 foto Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi