Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
SabinaKovarcikova uvařil 13. 2. 2025 05:15 Těsto na kynuté koláče - bez kynutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
SabinaKovarcikova uvařil 8. 6. 2024 11:49 Valašské frgály 0 0 Zobrazit detail Vynikající! Děkuji za recept. Okomentovat
9 foto Buchty po ránu: Kváskové moravské koláče podle Josefa Maršálka jsou nadýchané a vláčné. Je třeba dát kvásku čas, říká cukrář