Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
duchacek uvařil 25. 3. 2009 15:30 Škubánek-kucmoch-šustka 0 0 Zobrazit detail připravené k opečení Okomentovat
duchacek uvařil 25. 3. 2009 15:29 Škubánek-kucmoch-šustka 0 0 Zobrazit detail Hotové k jídlu Okomentovat
11 foto Otestovali jsme pražské vegetariánské restaurace: Svíčková bez masa přijde na 325 Kč, za salát dáte 210 korun
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly