Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Výborná smetanová omáčka s vůní a pikantností pepře. Hodí se k vepřové panence, ale můžete použít jakékoli oblíbené maso, případně chřest a jako přílohu opékané brambory.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 406 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 83,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tip 1: U omáčky je potřeba být opravdu trpělivý, ačkoliv se to nezdá, ke správnému výsledku se dojde pomalým vařením a na přípravu budete potřebovat minimálně 15 minut.
Tip 2: Omáčku je nejlepší připravovat v pánvi, ve které jste opékali maso, omáčka bude mít o to silnější chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2020 20:20
( Pepřové omáčky mám ráda, dělávám s naloženým zeleným, a výborná je s růžovým...)
26. 11. 2020 18:02


26. 11. 2020 17:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku
Přidáno před 7 hodinami

Kuřecí vykostěné stehno, dýňová omáčka a pečená dýně
Přidáno před 19 hodinami

Československé rohlíky
Přidáno před 19 hodinami

Žampión holanďan
Přidáno 24. 9. 2023 15:11

Cizrnový krém s anglickou slaninou
Přidáno 24. 9. 2023 15:02

Kapustová polévka s bramborem, houbami a klobásou
Přidáno 24. 9. 2023 13:02
Právě bylo uvařeno:

Těsto na pizzu
uvařil/a Andreass
před 1 minutou


Losos s restovanými žampiony a smetanovým přelivem
uvařil/a Lafontana
před 54 minutami

Šípkový sirup
uvařil/a PetraVycichlova
před 55 minutami

Velmi šťavnatý moučník
uvařil/a Napalsko
před 1 hodinou

Bramboráky
uvařil/a Kikos
před 2 hodinami

Kuře na paprice (i pro začátečníky)
uvařil/a Kikos
před 2 hodinami

Rajčatový protlak
uvařil/a Iveta H.
před 3 hodinami

Krkovička s liškami
uvařil/a alka5453
před 3 hodinami

Maďarská houbová polévka
uvařil/a PavelKa
před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: pepř černý, bourbon, vývar masový, smetana ke šlehání, máslo
Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEY5
3 názory