Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Výborná smetanová omáčka s vůní a pikantností pepře. Hodí se k vepřové panence, ale můžete použít jakékoli oblíbené maso, případně chřest a jako přílohu opékané brambory.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 406 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 83,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tip 1: U omáčky je potřeba být opravdu trpělivý, ačkoliv se to nezdá, ke správnému výsledku se dojde pomalým vařením a na přípravu budete potřebovat minimálně 15 minut.
Tip 2: Omáčku je nejlepší připravovat v pánvi, ve které jste opékali maso, omáčka bude mít o to silnější chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2020 19:20
( Pepřové omáčky mám ráda, dělávám s naloženým zeleným, a výborná je s růžovým...)
26. 11. 2020 17:02


26. 11. 2020 16:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Přidáno před 18 hodinami

Sendvič caprese
Přidáno 1. 2. 2023 13:00

Marinované kuřecí stripsy
Přidáno 1. 2. 2023 11:14

Špenátové palačinky ze špaldové a žitné mouky
Přidáno 1. 2. 2023 09:20

Polévka s cizrnou, černou fazolí a červenou čočkou
Přidáno 1. 2. 2023 08:35

Pikantní květáková polévka s kokosovým mlékem
Přidáno 31. 1. 2023 21:35
Právě bylo uvařeno:

Gulášová polévka z mletého masa
uvařil/a Ajja87
před 30 minutami

Vepřová plec na hořčici
uvařil/a dashena
před 1 hodinou

Vepřové maso v mrkvi
uvařil/a rakosnicek
před 1 hodinou

Kuřecí"segedín"z papiňáku
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami


Maminkovská pórková polévka
uvařil/a MamkaTerka
před 2 hodinami

Žampiónová omáčka
uvařil/a PetraCy
před 2 hodinami

Omáčka z jarní cibulky k pečeným bramborám
uvařil/a Nadiia
před 2 hodinami

Vepřové plátky na pórku
uvařil/a BetyBety
před 3 hodinami

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
uvařil/a kimlo
před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: pepř černý, bourbon, vývar masový, smetana ke šlehání, máslo
Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEY5
3 názory