Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Digitalka uvařila 28. 3. 2016 20:51 Věnečky 0 0 Zobrazit detail Děkuji za recept, jsou famózní :-) Okomentovat
Digitalka uvařila 20. 4. 2014 17:59 Těsto na kynuté koláče - bez kynutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Smažené krucánky podle Josefa Maršálka: Sladkou, krásně křupavou a nadýchanou pochoutku vonící vanilkou zvládnou i děti