Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Friduš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (19 min příprava + 6 min tepelná úprava, + doba naložení)

29. 7. 2008 22:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 699 kJ / 406 kcal
Bílkoviny10,95 g
Tuky30,15 g
Vláknina2,74 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,61 g
Sacharidy22,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janky3 janky3

18. 9. 2021 10:59

Lákavé, dávám do oblíbených:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2017 19:19

Hella: Heli, přidávám foto :-). Tentokrát to mám z kotlety, ale dělávám i z krkovice a jmenuje se to zase jinak. Myslím, řízky Michala Davida :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2011 13:33

:-p:yes::yes:

alus.s

30. 7. 2008 20:59

ty berušky vypadají na talíři moc hezky :yes: :-)

Hella Hella

30. 7. 2008 19:05

Tak normálně dělám ty hlavičky z černé olivy. Ale protože mi je sežrali, tak jsem "náhradou" použila kousek švestky:-D. Tečky by se měly dělat z kaviáru, ale ten u nás nikdo nejí, tak jen namočím špičku špejle do majonézy:-// Takže jsem ráda, že jste poznali, že to jsou berušky, i když mají bílé tečky...

vybusna vybusna

30. 7. 2008 08:38

:-) z coho si urobila hlavicku lienkam? (beruskam)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fritovací hrnce test fryduš kotlety friduš úprava klokaního masa fridusak fritovaci hrnec recepty fritovací hrnec test řízky michala davida naložené maso fridusak 448 receptů recepty pro fritovací hrnec kotlety ala friduš čínské kuřecí placičky friduš řízek fritovaci hrnec fagor oliva recepty z klokaního masa recept fryduš solamylky cukrovi medvědí maso-úprava friduš řízky

Suroviny: řízek vepřový, sůl, pepř, solamyl, omáčka sojová, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vejce, kečup sladký, olej

TopRecepty.cz

Friduš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W67Q