Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Friduš

Řízky v marinádě jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky masa s bohatou a aromatickou marinádou. Jsou skvělou volbou pro grilování, pečení nebo smažení a představují oblíbenou pochoutku pro všechny milovníky masa.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba naložení

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba naložení)

29. 7. 2008 22:05

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 702 kJ / 407 kcal
Bílkoviny10,96 g
Tuky30,15 g
Vláknina2,82 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,61 g
Sacharidy22,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

12. 7. 2023 15:12

Výborné, měli jsme k obědu, moc nám chutnalo, děkujeme za inspiraci :-) :-K

janky3 janky3

18. 9. 2021 10:59

Lákavé, dávám do oblíbených:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2017 19:19

Hella: Heli, přidávám foto :-). Tentokrát to mám z kotlety, ale dělávám i z krkovice a jmenuje se to zase jinak. Myslím, řízky Michala Davida :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2011 13:33

:-p:yes::yes:

alus.s

30. 7. 2008 20:59

ty berušky vypadají na talíři moc hezky :yes: :-)

Hella Hella

30. 7. 2008 19:05

Tak normálně dělám ty hlavičky z černé olivy. Ale protože mi je sežrali, tak jsem "náhradou" použila kousek švestky:-D. Tečky by se měly dělat z kaviáru, ale ten u nás nikdo nejí, tak jen namočím špičku špejle do majonézy:-// Takže jsem ráda, že jste poznali, že to jsou berušky, i když mají bílé tečky...

vybusna vybusna

30. 7. 2008 08:38

:-) z coho si urobila hlavicku lienkam? (beruskam)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fritovací hrnce test fryduš kotlety friduš úprava klokaního masa fridusak fritovaci hrnec recepty fritovací hrnec test řízky michala davida naložené maso fridusak 448 receptů recepty pro fritovací hrnec kotlety ala friduš čínské kuřecí placičky friduš řízek fritovaci hrnec fagor oliva recepty z klokaního masa recept fryduš solamylky cukrovi medvědí maso-úprava friduš řízky

Suroviny: řízky, olej, sůl, pepř, solamyl, omáčka sojová, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vejce, kečup sladký, olej

TopRecepty.cz

Friduš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W67Q