Friduš
Řízky v marinádě jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky masa s bohatou a aromatickou marinádou. Jsou skvělou volbou pro grilování, pečení nebo smažení a představují oblíbenou pochoutku pro všechny milovníky masa.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,96 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 2,82 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 22,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce našleháme vidličkou, přidáme vše ostatní a pak do marinády namáčíme naklepané řízky.
Krok 2: Uložíme v uzavřené nádobě přes noc do chladničky, čím déle, tím je maso křehčí.
Krok 3: Pak smažíme v rozpáleném oleji po každé straně asi 3 minuty.
Zveřejněno 29. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
Moje poznámka
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 35 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 1 hodinou
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 3 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 3 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 3 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 3 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 3 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
fritovací hrnce test,
fryduš,
kotlety friduš,
úprava klokaního masa,
fridusak,
fritovaci hrnec recepty,
fritovací hrnec test,
řízky michala davida,
naložené maso fridusak,
448 receptů,
recepty pro fritovací hrnec,
kotlety ala friduš,
čínské kuřecí placičky,
friduš řízek,
fritovaci hrnec fagor oliva,
recepty z klokaního masa,
recept fryduš,
solamylky cukrovi,
medvědí maso-úprava,
friduš řízky
Suroviny:
řízky,
olej,
sůl,
pepř,
solamyl,
omáčka sojová,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vejce,
kečup sladký,
olej
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0