Friduš

Hella Kuchařka:

Jiné maso 4 názory

57

Suroviny

6 vepřových řízků nebo kuřecích řízků
1 lžička soli
1 menší lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
1 lžička sojové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky sladké papriky
1/2 lžičky pálivé papriky
1 vejce
2 lžíce kečupu
2 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce našleháme vidličkou, přidáme vše ostatní a pak do těstíčka namáčíme naklepané řízky.

  2. Uložíme přes noc do chladničky, čím déle, tím je maso křehčí.

  3. Pak smažíme v rozpáleném oleji po každé straně asi 3 minuty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 201 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Friduš

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • alus.s alus.s

    ty berušky vypadají na talíři moc hezky :yes: :-)

    Odpovědět

  • Hella Hella(autorka receptu)

    Tak normálně dělám ty hlavičky z černé olivy. Ale protože mi je sežrali, tak jsem "náhradou" použila kousek švestky:-D. Tečky by se měly dělat z kaviáru, ale ten u nás nikdo nejí, tak jen namočím špičku špejle do majonézy:-// Takže jsem ráda, že jste poznali, že to jsou berušky, i když mají bílé tečky...

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    :-) z coho si urobila hlavicku lienkam? (beruskam)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo