Friduš

Hella Kuchařka: Hella

Jiné maso 5 názorů

Suroviny

6 vepřových řízků nebo kuřecích řízků
1 lžička soli
1 menší lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
1 lžička sojové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky sladké papriky
1/2 lžičky pálivé papriky
1 vejce
2 lžíce kečupu
2 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce našleháme vidličkou, přidáme vše ostatní a pak do těstíčka namáčíme naklepané řízky.

  2. Uložíme přes noc do chladničky, čím déle, tím je maso křehčí.

  3. Pak smažíme v rozpáleném oleji po každé straně asi 3 minuty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 766 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Friduš

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Hella: Heli, přidávám foto :-). Tentokrát to mám z kotlety, ale dělávám i z krkovice a jmenuje se to zase jinak. Myslím, řízky Michala Davida :-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • alus.s alus.s

    ty berušky vypadají na talíři moc hezky :yes: :-)

    Odpovědět

  • Hella Hella(autorka receptu)

    Tak normálně dělám ty hlavičky z černé olivy. Ale protože mi je sežrali, tak jsem "náhradou" použila kousek švestky:-D. Tečky by se měly dělat z kaviáru, ale ten u nás nikdo nejí, tak jen namočím špičku špejle do majonézy:-// Takže jsem ráda, že jste poznali, že to jsou berušky, i když mají bílé tečky...

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    :-) z coho si urobila hlavicku lienkam? (beruskam)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: fritovací hrnce test fryduš úprava klokaního masa fridusak fritovaci hrnec recepty fritovací hrnec test naložené maso fridusak kotlety friduš 448 receptů recepty pro fritovací hrnec kotlety ala friduš fritovaci hrnec fagor oliva recepty z klokaního masa čínské kuřecí placičky solamylky cukrovi medvědí maso-úprava friduš řízky nalozene minutkove maso cinske kureci rizky medvědí maso úprava

Zapomněl/a jsem heslo