Jak správně udržovat vařečky, čemu se při mytí vyhnout a proč není každá skvrna jen kosmetický problém?
Tvarohové šátečky ze tří surovin jsou nadýchané a křupavé, přitom úžasně jednoduché a rychlé na přípravu
Retro okénko: Medvídek s medem stával 13 Kčs, ikonická plastová láhev má dlouhou historii a vyrábí se dodnes
andy80 uvařila 1. 7. 2015 19:37 Punčové řezy jako z cukrárny 0 0 Zobrazit detail Povedly se napoprvé a chutnali lépe než z cukrárny :-) Okomentovat
Letem jídelním světem: Jak na dokonalý orientální rýžový pilaf? Nadýchanost zajistí propláchnutí rýže i trik s utěrkou
Jarní jízda na zelenou: Jak úspěšně vypěstovat špenát na balkoně v truhlíku? Hodí se delší nádoba a rozprašovač na zalévání