Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
andy80 uvařila 1. 7. 2015 19:37 Punčové řezy jako z cukrárny 0 0 Zobrazit detail Povedly se napoprvé a chutnali lépe než z cukrárny :-) Okomentovat
Příběh velikonočního zajíčka se začal psát už v 17. století. Prozradíme, proč nosí vajíčka i kdy byl vyroben první zajíc z čokolády
Skotská bramboračka Cullen skink je výjimečná díky jedné ingredienci. Specifickou chuť jí dodá uzená treska