Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Weywe uvařila 10. 3. 2018 18:50 Kuřecí maso s mozzarellou a šťouchané bazalkové brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Weywe uvařila 24. 3. 2017 14:51 Bramborové placky se špenátem a hlívou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na božský krém do cukroví pro lenochy? Základ ze dvou surovin připravíte do 5 minut, dochucení je na vás
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí