Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
jinmlyn uvařil 24. 11. 2018 17:59 Hovězí kližka na kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail první pokus, povedl se je to výborný, ????????☺ Okomentovat
jinmlyn uvařil 10. 10. 2018 18:51 Švestkový (i jiný) koláč hrnkový z pekáče s drobenkou a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Klasické české rizoto s vepřovým, hráškem a mrkví je skvělé i s houbami. Příprava je snadná, chuť božská
Jak správně jíst ovoce kaki a musíme ho loupat? Záleží na zralosti a tu vás naučíme poznávat podle barvy
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem