Maďarský tokáň z hovězího masa

znamenivah Kuchař: znamenivah

3 porce Hovězí maso 11 názorů

Suroviny

600 g masa hovězího předního
1 větší cibule
5-6 stroužků česneku
1 rajský protlak
2 dcl bílého vína (suché víno)
sůl
pepř
sádlo nebo olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku restujeme nasekanou cibuli, přidáme maso pokrájené na nudličky. Až maso změní barvu, přidáme všechno ostatní.

  2. Promícháme a necháme pod pokličkou pomalu dusit 2 hodiny. Podáváme s rýži nebo těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 271 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maďarský tokáň z hovězího masa

  • znamenivah znamenivah(autor receptu)

    spagetka:Noo tak to bude baštááá.Přeji dobré pochutnání a nerušené zažívání.;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    znamenivah: už mám doma krk a pěkný, jen vínko bude červené, já b ílý nesmím, ale to nic nemění na tom, že na to máme chuť:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • znamenivah znamenivah(autor receptu)

    Masula::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • Masula Masula

    Když se na tu fotku podívám a čtu recept mám plnou pusu slin:-* už si plánuji na příští týden jak ho vyzkouším:yes::-p:-K

    Odpovědět

  • znamenivah znamenivah(autor receptu)

    spagetka::yes::yes::yes::yes: já myslím že to bude moc velká bašta-ještě když to bude dělat pomaláček...hmmmm:yes: osobně si myslím,že na takové dušení masa na nudličky je přední (třeba krk) vhodnější-je to štavnatější maso a je taky brzo hotové.Mám to osobně vyzkoušené.:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    znamenivah: Rodina schválila, dnesd koupím masíčko a přes noc se bude pomalit ;-):-p:yes: Zkusím koupit přední hovězí

    Odpovědět

  • znamenivah znamenivah(autor receptu)

    Vaclav Fronek:Ahoj Václave-děkuji za krásné přivítání.Já mám raději masíčko táhlé pěkně z hrnce-ano papiňáček vaření urychlí,ale dle mého názoru může chuti lehce uškodit.Tím myslím,že pokud se maso pomalu prováří s kořením je asi přece jen chutnější než urychlené z papiňáku.Samozřejmě je to věc každého kuchaře jak jídlo připravuje.:yes:;-)

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Zdravím Lado. Tokáň perfektní. Taky jsem pro papiňák. Snese horší masíko a je jako máslíčko. Vítám tě mezi TOP . Ale pravda taky je, že když se jídlo táhne, tak to nemá chybu. + bodík 6

    Odpovědět

  • hanes24 hanes24

    Tokáň mě roztokal:-!:yes:Jinak jsem taky pro papiňák:yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jídlo vypadá dobře;-):-p:yes:Mě by chutnalo:-K
    Pokud dělám"tokáň"z předního,tak většinou v papiňáku.Nudličky masa jsou v něm měkké cca do 40minut,bez podlévání a hlídání šťávy:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tokáň milujeme, jen ho dělám ze zadního, z předního ne.

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězi tokan hovězí tokáň recept maďarský tokáň hovězi přední krk recepty maďarský hovězí tokáň recepty z hovězího masa hovězí přední krk recept recepty na predni hovězí maso recept z hovězího masa hovezi maso recepty recept na hovezi predni hovezi predni recepty recepty hovězí tokan tókáň s rýží recepty z hovězího předního masa hovězí maďarský tokan hovězí tokáň s rýží dobrý recept na hovězí maso hovězí přední maso s těstovinami přední hovězí maso recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít