Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
standiik uvařil 20. 2. 2010 20:27 Vepřové s houbami a smetanou 0 0 Zobrazit detail Na talíři Okomentovat
standiik uvařil 20. 2. 2010 20:27 Vepřové s houbami a smetanou 0 0 Zobrazit detail Hotový pekáč Okomentovat
Krkovička se zelím: Šťavnaté a jemně okořeněné vepřové maso skvěle dochutí zelí po staročesku s vyškvařenou slaninkou
Populární koktejly chutnají skvěle i bez alkoholu: Osvěžující nápoje bez rizika kocoviny si může vyrobit každý
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra