Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Colombo65 1530 min
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská
26 foto Luxusní holandský řízek podle Jana Punčocháře: Kouzlo dokonalé šťavnatosti zajistí mléko, chuť doladí muškátový oříšek