Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1530 min

1530 min (1440 min příprava + 90 min tepelná úprava)

23. 4. 2010 19:44

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 247 kJ / 1 732 kcal
Bílkoviny199,00 g
Tuky104,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Adžika

Je to směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Můžeme ji používat jak na masa, ale i zeleninu. Když ji necháte odležet v kvalitním oleji v ledničce krásně uvolní své aroma, které je pro nás naprosto netradiční. Potíráme jí pak maso před jakoukoliv tepelnou úpravou. Její složení je velice vyvážené a obsahuje: papriku, česnek, koriandr, kopr sušený, chilli, saturejku, celerovou a petrželovou nať, bazalku, sůl, bobkový list a majoránku.

Zdroj:http://www.avokado.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jankohrasko

30. 10. 2010 13:57

vynikající i bez pečícího papíru jde to i z grilovacím koření místo adžiky

HankaPu

24. 4. 2010 12:36

Pěkný recept:yes: Adžika je výborné koření:yes: +

AvcaB

24. 4. 2010 00:09

:-p:yes::yes:+10

prskavka.bobo

23. 4. 2010 21:38

Vepřové máme moc rádi,krkovičku obzvlášť,a tato úprava se mi zdá super!!Jen bych vynechala ten pečící papír jinak:yes::yes:

ruzena

23. 4. 2010 21:00

Otto nádhera:-K adžiku používám dost často,je to dobré koření:-D:yes:

lemarti

23. 4. 2010 20:54

Hezký kousek masa;-)Adžiku jsem si také oblíbila:-)jen kolik má prosím toto balení gramů?Já mám balení 70g tak abych byla v obraze kolik má tenhle sáček;-)+8:-)

ivulinka

23. 4. 2010 20:42

Takhle navečer a tak úžasné papáníčko...:-O:yes:

JanaDorazinova

23. 4. 2010 20:38

:yes::yes:

eva hubova

23. 4. 2010 20:32

Není to můj recept,ale myslím,že ta šťávička tam na papíře zůstane.Já dělám na pečícím papíře brambory s olejem v troubě a olej taky zůstává.:-)):yes:+5

Betina

23. 4. 2010 20:30

:yes::yes::-p

jahoda

23. 4. 2010 19:59

Právě jsem se vrátila z olomoucké Flóry a marně jsem vzpomínala, jaká koření jsou tady nejoblíbenější.:-O A a že bylo z čeho vybírat:-)) No koření Adžika nějak nahradím, ale mám dotaz: proč se to masíčko musí péct na pečícím papíře:-? Nějak se mi to nezdá, co šťávička?? Jinak kombinace s fazolky super:yes:

thomassinno

23. 4. 2010 19:54

Juuuuuwa, Adžika, moje nejoblíbenější koření :-) luxusní jídlo Otto :yes: +2

spagetka

23. 4. 2010 19:52

Otto - adžiku u nás milujeme a moc rádi používáme :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová krkovice recepty trochu jinak vepřové na zelených fazolkách vepřové na fazolkách veprove maso na fazolkach směs z krkovice krkovice jinak koření adžika adžika koření adžika recepty recepty z krkovice adžika recept krkovice v pečícím sáčku vepřová krkovice úprava vepřové krkovice recepty vepřová krkovice trochu jinak vepřová krkovice trochu jinak vepřová krkovička na smetaně krkovice trochu jinak úprava vepřové krkovičky směs s krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, koření adžika, olej, sůl, pepř, fazolky zelené, smetana na vaření, cibule, rama cremefine, máslo

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A6Vz