Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý obalovaný sýr z horkovzdušné fritézy: rychlá večeře, která potěší celou rodinu

Klasika českých kuchyní v moderním kabátku! Milovníci sýrových dobrot si nyní mohou dopřát legendární obalovaný sýr a zlatavé krokety s lehčím svědomím – díky horkovzdušné fritéze. Stačí pár minut a na stole máte dokonale křupavou večeři s čerstvým zeleninovým salátem.

Rychle, chutně a bez zbytečného tuku

Obalovaný sýr a krokety Nowaco jsou připravené tak, abyste je jen vložili do horkovzdušné fritézy. Žádné dlouhé smažení v oleji, minimum práce i tuku – výsledek je přitom stejně lahodný a krásně křupavý.

Co budete potřebovat

  • 1 balení obalovaného sýru Nowaco
  • 1 balení kroket Nowaco
  • cherry rajčata, salát little gem
  • olivový olej, citronovou šťávu, majonézu
  • nakládané okurky, cibuli, čerstvou petrželku
  • sůl, pepř a špetku cukru

Postup

Salát: Smíchejte olivový olej, citronovou šťávu, listy salátu a nakrájená rajčata, dochuťte solí a pepřem.

Tatarka s petrželkou: Majonézu vyšlehejte s okurkami, cibulí, citronovou šťávou, špetkou cukru, solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

Křupavý sýr a krokety: V horkovzdušné fritéze Cosori TurboBlaze Pro zvolte režim AirFry, nastavte 190–200 °C a pečte přibližně 10 minut.

Servírování

Podávejte obalovaný sýr a krokety se svěžím salátem a domácí tatarkou. Výsledkem je vyvážená kombinace křupavé slané dobroty a lehké zeleninové přílohy – ideální pro rychlou rodinnou večeři i víkendovou pohodu.

Naposledy jste si prohlédli