Proč je jídlo v letadle vždycky bez chuti a bez zápachu? Může za to hluk!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 3 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer , my jsme dnes dojedli kapustový nákyp. A…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
5. 5. 2024 14:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
6. 4. 2021 22:12
31. 7. 2018 17:47
16. 7. 2016 01:27
23. 8. 2014 11:36
25. 6. 2014 12:00
omylem jsem nasypal místo papriky do guláše Chilli..
Mám ostré rád, ale tohle se nedalo.. prolezl jsem net křížem krážem a zkusil tyto věci:
Jedno jablko ostrouhat a nakrájet na čtvrtky, jednu bramboru nastrouhat a nakonec jsem tam dal i trochu sirupu (prý je nejlepší jahodový). Nakonec jsem tam vyklopil asi pul deci smetany, co jsem našel v ledničce..
Nejvíc zafungovalo Jablko s bramborem.. Sirup trošičku..
Možná příště zkusím dvě Jablka..
každopádně pálivost se mi podařila srazit tak o 60-70%, takže se to dá teď i dokonce jíst
3. 5. 2012 22:01
3. 5. 2012 11:50
1. 5. 2012 18:58
1. 5. 2012 17:14
5. 1. 2012 13:34
26. 11. 2011 22:58
9. 10. 2011 11:50
9. 10. 2011 09:14
9. 10. 2011 09:12
1 2 Další