tipy a triky
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: milá Simčo, opožděně, o to více a z…“ Nadja, před 3 hodinami
„Dobrý večer😊, já dnes k obědu udělala fish&chips. Na mlsání…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Dobry vecer, dnes u nas budou konecme kureci kridelka, jdu…“ hazel, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 10. 2011 22:01
7. 10. 2011 14:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 13:59