tipy a triky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 2 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli,dnes Španělský ptáček s rýží“ mimosa, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Taky se chystám na rebarborový koláč, ale letos…“ Severinka, před 3 hodinami
„Hezký den dnes pórková polévka a kuří stehna s pečenou…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
8. 10. 2011 01:01
7. 10. 2011 17:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 16:59