Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje řízky naruby

Zkuste klasický trojobal na obalování řízků, ať už kuřecích nebo vepřových, použít obráceně. Vaše řízky budou rázem naruby a získají nový rozměr. Po usmažení je proložte slaninou, cibulí a dejte ještě zapéct.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 2. 2011 21:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Buchyna Buchyna

18. 12. 2021 14:31

Armana: Jaké těstíčko a zeleninový salát:-(( Nespletla jste si stránku8-(

janaw

5. 7. 2019 16:09

Vidím, že kritici jsou skoro na všech stránkách o vaření, to už jiné nebude.
Tento recept má hodně obměn, dnes jsem řízky dělala z kotlety (mám ji prostě na řízky nejradši), pekla bez cibule a slaniny zalité vývarem asi 20 minut, k nim jsme měli bramborovou kaši a okurkový salát, řízky se rozplývaly. :yes:
Opravdu, buď si recept změním k obrazu svému nebo jej nedělám.
Ale někteří prostě budou kritizovat vždycky a všude, to je jednodušší. :no:

Jaromira18 Jaromira18

24. 4. 2019 19:52

Manžel má rád vysoké řízky, tak je také opeču, dám do pekáče a na každý dám plátek másla. Takhle jsem to ještě neudělala, děkuju za nápad , musí to být vynikající, příště to tak udělám.:-K

misa

29. 4. 2016 06:50

meryl: máte pravdu

aneta berkova

27. 4. 2016 16:41

Meryl musim reagovat,kdyz ti to nechutna tak to proste nejez a vubec nemusis na tyto stranky chodi,ja tento recept chvalim.Kritika je velmi snadna.

Persica

16. 4. 2016 00:30

Když budete čekat navštěvu skuste toto: usmažte si řízky jak je uvedeno v návodu nahoře a naskládejte je do pekáče, Na cibulce poduste nakrájené žampiony (bezkonkurenční jsou čerstvé houby), trochu kmínu, osolit, opepřit. Na každej řízek dejte kopeček těchto hub a lžíci sladké smetany a počkejte, až přijde návštěva. Pak strčte řízky do trouby, postavte vařit připravené brambory - a jděte se bavit s návštevou.:-) Pak se na chvilku omluvte, ...udělejte bamborovou kaši, vytahněte řízky z troby a pozvěte hosty ke stolu. Užijete si návštěvu, návštěva si užije vás a ještě sklidíte neskonalý obdiv.:-K

dadka

31. 3. 2016 01:22

taky je dělám,ale maso položím na anglickou slaninu,pak už stejně,ale máslo už nedávám,jen trošku podliju vodou.S máslem by to už bylo moc mastné

ZDENKA

20. 3. 2016 21:14

:yes::yes::yes:

borovicka3 borovicka3

18. 3. 2016 09:34

Co nejím nekritizuji,100 lidí sto chutí a mě se zrovna líbí a dělám to:-p:-D:-)):yes:

Armana Armana

2. 12. 2015 14:52

Dělávám podobně, strouhanka-těstíčko-smažit. Zeleninový salát nedávam pod maso, ale na maso a pokud je málo nálevu, přidám lák z okurek. Vynikající!:yes:

MarcelaPa

19. 11. 2015 17:20

Navir: 100% souhlas. Zrovna včera jsem tu o masoxu vedla diskuzi, přesně tak jsem to napsala,jako ty.

mika59 mika59

19. 11. 2015 16:44

Navir::yes:

Navir Navir

19. 11. 2015 16:30

Nechápu, nechápu, nechápu... Tak když mi recept nevyhovuje, tak ho přejdu a vyhledám mně vyhovující, to je stejná věc jako s masoxem. Naprosto zbytečné diskuze. Když masox nepoužívám, tak ho do jídla nedám, ale pořád dokola poučovat, jak je to nedobrý a nezdravý je opravdu na palici :-//

meryl

19. 11. 2015 16:18

Opět se mohu jen ptát, Bože, lidi, co to jíte, smažit, na to klobása, slanina, plátky másla, pokud možno zalít šlehačkou, to je tuku tak na týden, ještě to může někdo posypat sýrem, to už je české, a k tomu hranolky a tatarku, děkuji nechci. Chodím si sem pro inspiraci, bohužel nevládnu technikou tak, abych sem dala své recepty a už vůbec to neumím vyfotit, ale myslím, že se zase stáhnu, jen bych kritizovala :-((

oli

3. 2. 2014 23:40

KDYSI PODOBNOU ZÁLEŽITOST PUBLIKOVALY TELEVIZNÍ HLASATELKY V KALENDÁŘI S RECEPTY POD NÁZVEM TŘÍCHLAPÉ HOVĚZÍ JÁ MÁM 4SYNY A TAK SE U NÁS JMENOVALO PĚTICHLAPÉ HOVĚZÍ:-)):-)):-)) A OD TÉ DOBY JAKO SVÁTEČNÍ JÍDLO PODÁVÁM,ALE ZÁSADNĚ S PLÁTKY SKVĚLÉHO HOVĚZÍHO ROŠTĚNCE APOD.JEN DO VEJCE PŘIDÁM STROUHANÝ SÝR... NAPROSTO FAMOZNÍ!!! HEZKÝ DEN.http://www.toprecepty.cz

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: rizky naruby rizky naruby podle trosky kuřecí řízky naruby řizky na ruby kuřecí řízek naruby řízek naruby podle trošky rizky naruby s anglickou slaninou recept řizky na ruby řízek na ruby postup obracene rizky podle trosky rizky naruby z plecka řízky naopak kuřecí řízek na ruby řízek naruby kuřecí řízky na ruby řízky naruby recept vepřový řízek naruby řízek na ruby řízky podle trošky řízek naopak

Suroviny: maso vepřové, strouhanka, vejce, mléko, sůl, pepř, vegeta, cibule, slanina anglická, olej, máslo

TopRecepty.cz

Moje řízky naruby

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVYG