Vaření pro maminku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 26 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 15 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den. U nás uzena polévka s kroupami a rozlítaný…“ janatka, před 29 minutami
„tara23: to byla dobrůtka 👍“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezký den dnes brokolicová polévka a smažené žampiony…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
27. 1. 2012 22:19
22. 1. 2012 10:41
21. 1. 2012 21:34
21. 1. 2012 19:58
Mouka jde lépe rozkvedlat ve vlažnější vodě, než úplně studené. Jde to jak kvedlačkou tak i třeba metličkou. Pokud by se ti pořád zdálo že máš nerozšlehané hrudky, tak proceď přes cedníček a pak jak radí Čokoláda. Záklechtka by měla být taková spíš řidší, jestli bys to měla třeba jako těstíčko a budeš zahušťovat, tak se ti spíš udělají ty žmolky, protože to nestačíš rychle rozšlehat.
21. 1. 2012 15:36
Při tom zahušťování, je důležité tu mouku s vodou,pořádně rozmíchat a můžeš vyzkoušet, jak třo dělám jí-u omáček dám do hrnečku část horké omáčky, rozmíchám s moukou a až se vše rozpustí naliju zpět, míchám a nechám převařit do zhoustnutí, to samé u polévek atd. Nikdy nemám hrudky a pokud by ti ani to nešlo, tak použij na rozpuštění el.šlehač a je to
21. 1. 2012 15:17
Vodu s hladkou moukou dobře rozmíchej a pomalu lij do omáčky, kterou promíchávej metličkou.
21. 1. 2012 14:59
-když dělám slané šneky,nikdy je nezabalím do hezkého kolečka ale mám z toho takový štrůdl.Jak se balí aby z toho bylo kolečko?:(
Nejde to.
-neumím nic zahušťovat,vždy mám hrudky.I když dám předtím mouku do hrnečku s vodou a pak vliju a míchám.
děkuji