Vaření pro maminku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jen testoviny se slaninou a vajickem,…“ hazel, před 5 hodinami
„Zdravím dievčatá, ja som tu dnes mala vnukov, uvarila som…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Pěkné odpoledne 😊, u nás dnes čočka na česneku a cibulce,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 1. 2012 21:19
22. 1. 2012 09:41
21. 1. 2012 20:34
21. 1. 2012 18:58
Mouka jde lépe rozkvedlat ve vlažnější vodě, než úplně studené. Jde to jak kvedlačkou tak i třeba metličkou. Pokud by se ti pořád zdálo že máš nerozšlehané hrudky, tak proceď přes cedníček a pak jak radí Čokoláda. Záklechtka by měla být taková spíš řidší, jestli bys to měla třeba jako těstíčko a budeš zahušťovat, tak se ti spíš udělají ty žmolky, protože to nestačíš rychle rozšlehat.
21. 1. 2012 14:36
Při tom zahušťování, je důležité tu mouku s vodou,pořádně rozmíchat a můžeš vyzkoušet, jak třo dělám jí-u omáček dám do hrnečku část horké omáčky, rozmíchám s moukou a až se vše rozpustí naliju zpět, míchám a nechám převařit do zhoustnutí, to samé u polévek atd. Nikdy nemám hrudky a pokud by ti ani to nešlo, tak použij na rozpuštění el.šlehač a je to
21. 1. 2012 14:17
Vodu s hladkou moukou dobře rozmíchej a pomalu lij do omáčky, kterou promíchávej metličkou.
21. 1. 2012 13:59
-když dělám slané šneky,nikdy je nezabalím do hezkého kolečka ale mám z toho takový štrůdl.Jak se balí aby z toho bylo kolečko?:(
Nejde to.
-neumím nic zahušťovat,vždy mám hrudky.I když dám předtím mouku do hrnečku s vodou a pak vliju a míchám.
děkuji