Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 481 kJ / 2 027 kcal
Bílkoviny82,84 g
Tuky7,56 g
Vláknina35,42 g
Cholesterol0 mg
Sodík63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy389,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.gurmanka.cz, textově upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

4. 6. 2014 10:28

petram: Udělala jsi mi velikou radost, děkuji za vyzkoušení i fotku :-):-K:-K

petram

4. 6. 2014 07:50

Velká mňamka! Posílám fotku a bodík. Vařila jsem z bezlepkových kukuřičných těstovin, proto jsou na obrázku tak žluté.

zizala

5. 2. 2014 20:20

Patricie: Mám velkou radost :-):-K:-K Díky za vyzkoušení receptu i krásnou fotku :-K:yes:

Patricie

5. 2. 2014 19:52

:-KTak jsem recept vyzkoušela a přidávám foto. Měla jsem těstoviny mušličky. Určitě budu opakovat. Jednoduché a dobré, díky za recept:yes::yes::yes:

maiva

1. 2. 2014 22:07

Pěkné:-p:yes::yes:

zizala

1. 2. 2014 20:59

Děkuji vám všem za milé komentáře :-):-K

Patricie

1. 2. 2014 20:42

:-K Jednoduchý , bezvadný recept.:yes:

rozmarynaH

1. 2. 2014 19:44

Jednoduché a tak moc chutné:-p:-p Jaruško, dala bych si:-p:-p +5

Jitkas

1. 2. 2014 17:44

Ano, to je ono, puzivaji se ta poupata a mlade listy, dekuji.

spagetka

1. 2. 2014 17:33

tejaja: jj,česky vodnice

tejaja

1. 2. 2014 17:26

Pod latinským názvom Brasica rapa sylvestris sa skrýva okrúhlica;-) Ibaže u nás sa používa buľva, nie listy.;-)

Majda

1. 2. 2014 17:24

Toto má moc rád můj vnuk Adamek je to výborné,jenom tam nedávám tu feferonku.

zizala

1. 2. 2014 16:51

Jitkas: Děkuji za info, někdy zkusím i s květákem. Ovšem tu druhou zeleninu u nás asi vážně neznáme, zkusila jsem vygooglit, jak vypadá. Je hodně podobná brokolici, má jen menší a řidší růžice.

http://www.alimentipedia.it/broccoletti.html

Jitkas

1. 2. 2014 16:15

Recept, tak jak je napsany, je perfektne "po italsku". Muze se pouzit i kvetak ci cima di rapa (Brasica rapa sylvestris)-repice? Mam dojem, ze v Cechach se nepouziva.

zizala

1. 2. 2014 12:20

tejaja: Ten květákový recept je zajímavý a určitě by nám chutnal, ale to zapečení se smetanou a slanina ho chuťově háže někam přece jen jinam ;-) Tohle je italský recept, Italové jsou minimalisti, co se týká použitých surovin a to mně osobně velmi vyhovuje :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s brokolici brokolice s těstovinami recepty s brokolici recept na těstoviny s brokolicí těstoviny s brokolicí recepty těstoviny s brokolicí recept recepty na těstoviny s brokolicí brokolice recepty recept s brokolicí těstoviny s brokolicí, recept recepty z brokolice jak udělat brokolici recepty testoviny s brokolicí recept brokolice s testovinami těstoviny z brokolici recept těstoviny s brokolici recept těstoviny s brokolici brokolice s těstovinami recepty brokolice s těstoviny recept brokolice s testovinama

Suroviny: brokolice, těstoviny, olej olivový, česnek, feferonka, sůl, pecorino

TopRecepty.cz

Těstoviny s brokolicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5wP