Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak se obléknout na romantickou večeři do restaurace? Nápady a tipy
Zdroj: Envato Elements

Jestliže vás čeká rande či schůzka v restauraci, můžete tomu přizpůsobit také vaše oblečení. Pokud nejste zrovna módní znalkyně a znalci, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, co do vašeho romantického outfitu přidat, aby byl váš model dokonalost sama. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Jaké oblečení, boty a které módní doplňky přidat do romantického outfitu pro ni?

Ženy mohou na romantickou večeři obléci outfit v boho stylu. Ten se vyznačuje zdobením a romantickými dekorativními prvky. Slušet vám bude např. halenka s drobnými kvítky a s řasením na rukávech. K tomu mohou slečny přidat módní legíny s vyšším pasem nebo plátěné kalhoty s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, aby ho dámy vynesly na světlo světa. Romantickým outfitům budou slušet i dámské šaty a sukně. Co se týče šatů, mohou dámy na rande vynést rafinované kousky s průstřihy. Samotný průstřih se může objevit klasicky v dekoltu, ale také v oblasti šíje či ramen. Zaměříme-li se na sukně pro ženy, budou ty pravé ty s vyšším pasem a v plisovaném nebo v trapézovém stylu. Teď se přesuneme k módním doplňkům. Do romantických outfitů skvěle zapadnou semišové modely kabelek či pásků. V stejném dekoru pak vybírejte i dámské boty. In budou převážně ty na vyšší robustní platformě. V těch v davu nezapadnete. Na stylové kousky, které se hodí do romantických dámských outfitů, se můžete podívat např. i zde: https://modivo.cz/c/modivo/vyrobce:karl_lagerfeld. Tady si přijde na své každá romantická duše.

zdroj: Envato Elements

Které oděvy, doplňky a jakou obuv vybrat do outfitu na romantickou večeři pro něj?

Pánové mohou na romantickou večeři obléci ležérní džíny s mírně rozšířenou nohavicí. K tomu se jim bude hodit pánská bílá košile. Vsadit mohou i na kousky s jemným vzorem či s motivem. Žena zase může vsadit na overal. Na stylové kousky mrkněte tady: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/saty-a-overaly/overaly. Muži mohou do romantických outfitů oblékat i společenské kalhoty s kostkovaným vzorem. Kostky se do módy opakovaně vrací. K společenským kalhotám vynikne i pánský blejzr. Co se týče módních doplňků, budou mužům slušet ty kožené v hladkém provedení. Ke kožené tašce v hladkém provedení přes rameno tak mohou pánové zvolit i smart hodinky s koženým hladkým řemínkem a obuv z hladké kůže. Doplňky v jednom outfitu by tedy spolu měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Hladké vždy patří k hladkému a semišové zase k tomu z broušené kůže. Tím se váš romantický outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. Do pánského romantického outfitu na rande mohou muži zvolit jednobarevné minimalistické sneakersy v černém provedení nebo např. pánské mokasíny či polobotky.

Jaké barvy, motivy a dekorativní prvky zařadit do romanticky laděných outfitů pro něj i pro ni?

V letošní sezóně ozdobí romanticky laděné outfity přírodní a pastelové tóny barev. Oříškové, krémové i světle modré kousky v pánských i v dámských outfitech tak budou dobrou volbou. Vsadit pak mohou ženy a muži i na bílé oblečení a na světlé módní doplňky. Ty každý romantický outfit zjemní. In budou dokonce i celobílé outfity. Do těch tak můžete zakomponovat bílou košili, sněhové kalhoty i světlé doplňky. Mezi oblíbené dekorativní prvky patří lesklé spony a kovové cvočky. Ženy pak mohou zvolit i různé doplňky ke kabelkám. Na trendy modely se podívejte např. zde: https://modivo.cz/c/damske/tasky-a-kabelky/doplnky-ke-kabelkam. Tady vedle nešlápnete.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více