Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Seznamte se s českým odborníkem na chilli  
Zdroj: Hot Chip

Máte rádi pikantní? Patříte k těm, kteří by si porci chilli nasypali nejraději úplně do všeho? Pak si dopřejte trochu (nebo hodně) pikantnosti s chilli produkty české značky HOT CHIP. Pochutnají si milovníci mírně i extra pálivého.

Jak velcí znalci chilli jste? Věděli jste, že není paprička jako paprička? Jednotlivé odrůdy se od sebe totiž velmi liší nejen pálivostí, ale i chutí a aromatem. Některé chutnají nasládle po čokoládě a oříšcích, jiné zaujmou nevšedními kouřovými tóny.

Zapálený tým HOT CHIP vším kolem chilli žije. Jezdí po světě, ochutnává a vybírá ty nejzajímavější papričky a suroviny. Z nich pak v Česku vyrábí originální chilli delikatesy, ve kterých nenajdete žádná umělá aromata ani sladidla, ale jen autentickou chuť. Teď navíc můžete produkty pořídit za výhodnější cenu a připravit si třeba zásobu dárků na Vánoce. Ušetřete a využijte 10% slevový kód toprecepty10, který platí až do 20. 12. 2023.

Populární doma i ve světě

Vznikají tak klasické chilli vločky a koření, ale i nevšední pálivé sirupy, džemy a vynikající omáčky v mnoha stupních pálivosti. Chilli koření a široká paleta pálivých delikates od české firmy HOT CHIP si získaly popularitu nejen u nás, ale i v desítkách zemí po celém světě.

 

Tak si pochutnejte na sladkých, slaných i kyselých chilli lahůdkách z dílny HOT CHIP, vybírejte mezi sušenými, mletými a drcenými papričkami všech možných pálivostí a chutí. Doostřete si jídlo chilli omáčkou, vezměte si k televizi misku oříšků v chilli těstíčku nebo sušené maso či pikantní brambůrky. Patříte-li mezi fanoušky ovoce, zkuste kombinace sladkého a pikantního, ochutnejte džemy, sirupy nebo želé fazolky.

Pálivé Vánoce

A nezapomeňte na to, že nejlepší dárky jsou ty, které se dají sníst! Protože Vánoce sice ještě nejsou za rohem, ale už se k němu pomalu blíží. Tak se letos vyhněte zbytečnostem a vsaďte na chilli v dárkovém balení.

Vyzkoušejte třeba dárkovou sadu chilli koření dřevěném stojánku – mix koření z celého světa v různých pálivostech nebo ochutnávkový set sedmi chilli omáček – mix salsy, kečupu, hořčice a ovocných omáček skvěle dochutí každý pokrm. 

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více