VRSTVA ŽELATINY.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jen testoviny se slaninou a vajickem,…“ hazel, před 5 hodinami
„Zdravím dievčatá, ja som tu dnes mala vnukov, uvarila som…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Pěkné odpoledne 😊, u nás dnes čočka na česneku a cibulce,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 2. 2012 11:40
17. 2. 2012 08:22
Jinak Chocholate to popsala přesně. Já jen zdůrazním, že skutečně je nutné nechat želatinu částečně vychladnout a pak lžící pomalu po částech rozlévat po celém povrchu. Nikdy želatinu neleju přímo z hrnce. Nebojte se, když želatina příliš ztuhne, stačí jí znovu dát na kamna a trochu přihřát a znovu pokračovat. Na želatinu nesmíte nikdy spěchat.
17. 2. 2012 07:30
16. 2. 2012 08:28
16. 2. 2012 07:58
16. 2. 2012 07:47
Máme rádi koláče a pod. s ovocem zalitým navrchu želatinou. Když nevezmu špatnou, vcelku se to daří až na to, že bych jí měl rád vysokou. To se mi zcela nedaří. TAK TAK zaleju a přikryju ovoce a ostatní mi přeteče do boků. Jak jí tam udržet v dostatečné výšce ?? Asi tak jak je na ilustračním obrázku.