VRSTVA ŽELATINY.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 26 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 15 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den. U nás uzena polévka s kroupami a rozlítaný…“ janatka, před 29 minutami
„tara23: to byla dobrůtka 👍“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezký den dnes brokolicová polévka a smažené žampiony…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
17. 2. 2012 12:40
17. 2. 2012 09:22
Jinak Chocholate to popsala přesně. Já jen zdůrazním, že skutečně je nutné nechat želatinu částečně vychladnout a pak lžící pomalu po částech rozlévat po celém povrchu. Nikdy želatinu neleju přímo z hrnce. Nebojte se, když želatina příliš ztuhne, stačí jí znovu dát na kamna a trochu přihřát a znovu pokračovat. Na želatinu nesmíte nikdy spěchat.
17. 2. 2012 08:30
16. 2. 2012 09:28
16. 2. 2012 08:58
16. 2. 2012 08:47
Máme rádi koláče a pod. s ovocem zalitým navrchu želatinou. Když nevezmu špatnou, vcelku se to daří až na to, že bych jí měl rád vysokou. To se mi zcela nedaří. TAK TAK zaleju a přikryju ovoce a ostatní mi přeteče do boků. Jak jí tam udržet v dostatečné výšce ?? Asi tak jak je na ilustračním obrázku.