 
		
Morský cejn
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 1 hodinou
„Dobrý večer 😊, dnes jsme dojedli kuře a udělala jsem domácí…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Julia Oskerova: tak mi zítra řekneš, jsem na tenhle film…“ tara23, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
	
			 
		
	
			 
		
 
	 
					
23. 9. 2013 07:34
Tak som to zazil na vlastnej kozi. Tiez som vo stvrtok kupil tuto rybu. Po rozmrazeni sa "ozvala" akouci divnou vonou / smradom, ktory sa nestratil ani po 24 hod kupeli v mlieku a ani po upeceni. Maso bolo po 1.5 hod peceni stale huzevnate a pripominalo skor dlho varene kuracie prsia. Ale ten zapach zostal. Ani sme ho nejedli, slo to cele do kosa. Dal som zan v Careffoure v ZA, 6 eciek.
Na WEBe som nic nenasiel. Ani ci to ma tak citit, ani navod na nejaku specialu upravu.
Jano
17. 2. 2013 19:06
17. 2. 2013 13:42
dnes som prvý krát robil morského cejna...Nikdy som to nerobil a asi ani nejedol...no či nejedol, to na 100% neviem, mám pocit že niečo podobné som jedol na Cypre.
Skrátka, kúpil som mrazenú rybu a urobil podľa návodu - teda nič extra, očistiť, osoliť, okoreniť a upiecť v rúre. Výsledok ale bol nečakaný. Niečo tak aromatické som už dlho nejedol...žena sa toho ani nedotkla...
Otázka:
Tá prenikavá vôňa aj chuť je jeho normálna vlastnosť, alebo mi predali rybu ulovenú v ropnej škvrne? Alebo každý trochu normálny kuchár vie že sa to musí nejako namarinovať atď...?
Vďaka za odpoveď.
Ľubo