Hovězí Stroganoff

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 6 názorů

32

Suroviny

600 g hovězí kýty
1 šálek jogurtu
1 konzerva žampionů
sůl
pepř
mletá paprika
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z hovězí kýty nakrájejte plátky asi 1 cm silné. Dobře naklepejte, rozkrájejte na proužky 10 cm dlouhé a 1 cm široké a znovu naklepejte.

  2. Vyškvařte tuk z hovězího loje a maso na něm rychle opečte, ne déle než 8 minut. Přidejte sůl, pepř, papriku, houby a jogurt. Vše dobře promíchejte a společně prohřejte. Maso se nesmí dusit ani vařit, protože by ztuhlo.

Poznámka

Podávejte s vařenou nebo dušenou rýží či hranolky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 547 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí Stroganoff

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    tohle nemá se Stroganovem nic společného...nemám nic proti upraveným receptům, každy nemá na to vařit ze svíčkové, ale pak bych to nazvala jinak...jogurt ani kopr do Stroganova nepatří, naopak chybí např. okurka , šunka, protlak a smetana..

    Odpovědět

  • BB BB(neregistrovaný)

    a kam se poděl Jan Tleskač?:-?

    Odpovědět

  • JKL JKL(neregistrovaný)

    tak tenhle recept vypadá úděsně - musí tak i chutnat. Jogurt a paprika do hovězí Stroganoff??? A co ty nakládané žampiony? Děs. ;-(

    Odpovědět

  • mira mira(neregistrovaná)

    kopr se taky dava:-)

    Odpovědět

  • Inecka Inecka

    kopr do strogana?:-//

    Odpovědět

  • marthy100 marthy100(neregistrovaný)

    a kde je okurka a kopr:-?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo