Kiwi
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 43 minutami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Příjemný zbytek neděle všem. Petr byl od pátku na chatě, a…“ Nadja, před 55 minutami
„Pěknou 2. adventní neděli😊, my jsme dnes měli vánoční…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Na Topkách jsem našla "Rychlou mrkvovou polévku s játrovou…“ tara23, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 3. 2013 14:44
Chutí připomíná jahody, antgrešt a meloun, rozpůlíte-li kiwi podélně, můžete je vyjíst lžičkou. Plody, které jsou ještě pevné, tence oloupejte, měkkým plodům sloupněte slupku.
Pyré z kiwi připravujte jen KRÁTCE, jinak by se ROZDRTILA semínka a ZHOŘKLO by.
1 kiwi pokryje naši celodenní potřebu vitamínu C, je snadno stravitelné, protože obsahuje látku, která štěpí bílkoviny.
Kiwi také zabraňuje ztuhnutí želatiny, s MLÉKEM A TVAROHEM RYCHLE HOŘKNE.
Toto ovšem platí jen pro syrové plody.
Vařením kiwi ztrácí barvu.