Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 17 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 18 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„Zdravím dievčatá. U mňa dnes na terase neskorý obed z HF,…“ Julia Oskerova, před 11 minutami
„Jajajajaapaja: někde jsem četla, že když se mixují seřídnou…“ tara23, před 1 hodinou
„tara23: Jaruš hrušky byly sladké, tak už jsem na celé…“ tara23, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
2. 1. 2009 15:57
2. 1. 2009 15:44
2. 1. 2009 14:47
2. 1. 2009 14:37
2. 1. 2009 12:58
2. 1. 2009 08:19
Je pravda, že do směsi přidávám lžíci žitného kvásku (a nevím, jestli je tam nějak poznat), ale chlebíky se rozhodně dají jíst několik (dva,tři) dnů. A pokud si ho uložíš v uzavřeném pytlíku do lednice, tak i déle
30. 12. 2008 19:04
30. 12. 2008 18:42
30. 12. 2008 17:55
Děkuji
28. 12. 2008 18:29
28. 12. 2008 17:44
28. 12. 2008 14:54
28. 12. 2008 08:20
Jinak absolutně souhlasím se žížalou - chleba v troubě jsem pekla 3-4x týdně tři roky, než jsme si koupili pečku, tak vím, o čem je řeč. Ale když na něj máme občas chuť, těsto mi umíchá a vykyne pečka a trouba upeče dozlatova a dokřupava.
Zato teď nemusím přemýšlet nad tím, jestli jsme chleba náhodou nezapomněli koupit a jestli na něj musím večer zadělat a upéct ho. Udělá to za mě přes noc pečka.
27. 12. 2008 20:32
27. 12. 2008 19:39
Předchozí 1 … 32 33 34 35 36 … 49 Další