Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 129 kJ / 3 616 kcal
Bílkoviny113,00 g
Tuky71,32 g
Vláknina29,86 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,40 g
Sacharidy615,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.

Hotové bagety jsou dobré a syté.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

maryje12

15. 9. 2018 16:58

Bagety jsou moc dobré, jen příště udělám z poloviny, teď jsme jich měli snad 20 menších kusů :-). A syté jsou :-))

dexulka

29. 7. 2012 15:31

Moc dobrý recept jako vždy :-p Určitě zopakujeme ;-)Přidávám bod i foto :yes:

cathleen

4. 4. 2012 17:44

1974andrea, chocolate: :-8holky, moc děkuju - za vyzkoušení i fotky. Vždycky mě potěší:-)

chocolate

4. 4. 2012 16:31

Přidávám konečně foto z nedělního pečení.Bagetky byly výborné:yes:.

1974andrea

1. 4. 2012 17:57

Tak Ivčo, dopečeno, ochutnáno a nafoceno. Jsou moc dobré a ta sušená smažená cibulka v nich nemá chybu. Foto dodáno;-)

vybusna

1. 4. 2012 15:58

chocolate: tak to hej....ja som ho mala v chladnicke dlhsie....vies co hrozne to bolo, az ma striaslo ked som si spomenula na tu chut.....

chocolate

1. 4. 2012 15:56

vybusna:Ne ne, mám čisté sádlo bez výpeku z minulé neděle;-).
Já to tam "prdnu" a uvidíme.

vybusna

1. 4. 2012 15:38

1974andrea: to by bolo skvele....susena cibula je bozia....moja tehotna dcera ju pojeda lyzicou, len tak bez nicoho

vybusna

1. 4. 2012 15:31

chocolate: tak si predstav, ze ja som mala v chladnicke asi dva mesiace husie sadlo...resp. ked som piekla hus, tak som si zlievala, takze ten vypek..ale ja to chapem ako sadlo. no a potom som isla varit nieco, kde som to sadlo pouzila a musela som to vyhodit....strasne to chutilo...potom mi mamka povedala, ze ano, ze taketo vypecene sadla su len na okamzite pouzitie, ze ked stoja, tak ako keby zosmrdli....ze nie je to poriadne preskvarene....

1974andrea

1. 4. 2012 15:29

chocolate:Tak schválně, jak dopadneme:-))

1974andrea

1. 4. 2012 15:28

magdalenka:|Tak jsem hned volala sousedovi, že holky naše slovenské po něm touží:-)) a hlavně po jeho sušené cibuli:-D, tak se tam prý taky chystá;-)

chocolate

1. 4. 2012 15:28

Já se je dnes chystám dělat a mám jen husí sádlo, to by nemělo vadit, ne?Je to relativně malé množství.

magdalenka

1. 4. 2012 15:18

1974andrea: pošli...

magdalenka

1. 4. 2012 15:18

maris: Vietnamci u nás ešte potraviny, zeleninu ako u vás neprevádzkujú...čo je zvláštne. Bufety a bistrá áno.

1974andrea

1. 4. 2012 15:15

vybusna:Já ji mám od kamaráda, bude ji tady v Čechách distribuovat asi do Lidlu. Je vynikající:yes: a bude asi za 13Kč. Mohla bych ho poslat dělat kšefty na Slovensko, když tam není k dostání;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny

Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Kefírové anglické bagety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkA3