Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„hazel: ahoj Stáni, díky, jsem OK, jenom strašně moc…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„hazel: Zdravím, už sa hlásim. Bola som zamestnaná…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Hezký den, u nás dnes kuřecí polévka s masem, zeleninou,…“ tara23, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
13. 2. 2010 22:07
13. 2. 2010 21:40
13. 2. 2010 21:09
Pak tu čtu i jiné postupy.....zajdu za kovářem a bude to
Od sestřenice syn je kuchař. Tak jsem zvědavá jaký postup mi sdělí on
13. 2. 2010 20:43
13. 2. 2010 20:32
13. 2. 2010 20:31
13. 2. 2010 20:20
13. 2. 2010 19:28
13. 2. 2010 19:13
13. 2. 2010 18:52
13. 2. 2010 18:50
13. 2. 2010 18:35
13. 2. 2010 17:21
jinak já rostbeef vařila opravdu jen jednou a jak vidět špatně
13. 2. 2010 16:15
Na crispu jsem zkoušela upéct maso,ale bylo ještě tvrdé a přitom vysušené.Tak jsem ho dodělala na plotně a opekla v horkovzduchu.
Koláče peču na horkovzduch,ale zdá se mi,že to trvá dlouho než chytí barvu a zespodu jsou vždy hodně světlé (jsem zvyklá na obyč.el.troubu). Na crispu jsem dělala karbanátky a byly bezva-dávala jsem je na studený talíř a do studené trouby.Asi po 5 min.jsem je obrátila a dopekla asi 4 min.
Jak dlouho pečeš na crispu koláče a dáváš je na studený talíř a do studené trouby, nebo předehříváš?
Někde jsem četla,že se řídíš podle přiložené kuchařky - já žádnou nedostala. Tak tápu a zkouším.
Díky a pa
13. 2. 2010 15:38
1 2 Další