Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude ryba, brambory a salat z kaderavku…“ hazel, před 8 hodinami
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 14 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
13. 3. 2010 21:11
13. 3. 2010 20:57
13. 3. 2010 20:45
13. 3. 2010 18:11
13. 3. 2010 17:43
13. 3. 2010 14:05
13. 3. 2010 13:50
13. 3. 2010 13:45
* do pomazánky ze sardinek nebo uz.šprotů dávám místo másla lehce roztíratelný taveňák bez příchuti, doplním cibulkou. Sýr tam určitě nepozná.
12. 3. 2010 15:04
12. 3. 2010 14:59
Takže, jak říká klasik ... zatloukat, zatloukat a zatloukat.
12. 3. 2010 14:55
12. 3. 2010 14:54
12. 3. 2010 14:51
12. 3. 2010 14:49
Se zeleninou je to horší. Brokolici nebo mrkev můžeš přimíchat do bramborové kaše http://www.toprecepty.cz/recept/3054-bramborovo-br.... Ze začátku bych dala jen malinké množství a uvidíš, jestli to objeví. A na manžela funguje recept typu "čína" http://www.toprecepty.cz/recept/3145-veprove-po-ci.... Vždy tam dám tak 100g masa a 350g zeleniny. Když je to dost ostré, tak by to snědl i bez masa. A co čerstvé čili papričky nebo čsnek, to by snědl? V obojím je spousta zdraví prospívajících látek
12. 3. 2010 14:47
1 2 Další