RYCHLÁ RADA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 2 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 13 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 4. 2010 05:25
A je to.
25. 4. 2010 14:54
Jinak lze u piškotového těsta až 60 % (jakékoliv) mouky nahradit škrobovou moučkou. Většinou se do piškotu hrubá mouka používá tam, kde přidáváme vodu nebo prášek do pečiva a hladká tam, kde nakonec přidáváme do těsta tuk. Jinak cukr přidáváme vždy pískový, po moučkovém cukru těsto řídne.
25. 4. 2010 04:23
24. 4. 2010 16:24
24. 4. 2010 05:32
PŘEZTO všechno se budu držet co možná doporučení už s ohledem na vysvětlení Nadaji a Otavanky mne uspokojijilo a vyrovnaně budu experimentovat s moukama ale i nadále u bramborových knedlů zůstanu u mouky HRUBÉ a na ostatní(Krom jíšky)budu dělat z POLOHRUBÉ. Zdravím a líbám děvčata, zvláště ty boubelatá HI HI,co maj srdce ze zlata,ti co mají ve tváři, radost, když se vařit daří a v kuchyni hospodaří. Ti co od nich ochutnají, nikdy už nezapomínají tu lahodu domova na níž chuť je zas znova.
23. 4. 2010 18:17
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/vyznate-s...
23. 4. 2010 18:06
A také je důležitý výrobce mouky, od jednoho je hrubší, od druhého zase jemnější, a to už na pouhý pohled.
23. 4. 2010 07:16
23. 4. 2010 05:09
22. 4. 2010 08:45
A teď k té mouce: polohrubá by měla být lehčí. Hladká do sebe více nasává. Já používám polohrubou i na palačinky.
22. 4. 2010 07:57
Betyna
22. 4. 2010 07:47
22. 4. 2010 07:02