RYCHLÁ RADA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 6 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 4 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 4. 2010 06:25
A je to.
25. 4. 2010 15:54
Jinak lze u piškotového těsta až 60 % (jakékoliv) mouky nahradit škrobovou moučkou. Většinou se do piškotu hrubá mouka používá tam, kde přidáváme vodu nebo prášek do pečiva a hladká tam, kde nakonec přidáváme do těsta tuk. Jinak cukr přidáváme vždy pískový, po moučkovém cukru těsto řídne.
25. 4. 2010 05:23
24. 4. 2010 17:24
24. 4. 2010 06:32
PŘEZTO všechno se budu držet co možná doporučení už s ohledem na vysvětlení Nadaji a Otavanky mne uspokojijilo a vyrovnaně budu experimentovat s moukama ale i nadále u bramborových knedlů zůstanu u mouky HRUBÉ a na ostatní(Krom jíšky)budu dělat z POLOHRUBÉ. Zdravím a líbám děvčata, zvláště ty boubelatá HI HI,co maj srdce ze zlata,ti co mají ve tváři, radost, když se vařit daří a v kuchyni hospodaří. Ti co od nich ochutnají, nikdy už nezapomínají tu lahodu domova na níž chuť je zas znova.
23. 4. 2010 19:17
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/vyznate-s...
23. 4. 2010 19:06
A také je důležitý výrobce mouky, od jednoho je hrubší, od druhého zase jemnější, a to už na pouhý pohled.
23. 4. 2010 08:16
23. 4. 2010 06:09
22. 4. 2010 09:45
A teď k té mouce: polohrubá by měla být lehčí. Hladká do sebe více nasává. Já používám polohrubou i na palačinky.
22. 4. 2010 08:57
Betyna
22. 4. 2010 08:47
22. 4. 2010 08:02