MRAZÁK
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 47 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 15 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den. U nás uzena polévka s kroupami a rozlítaný…“ janatka, před 52 minutami
„tara23: to byla dobrůtka 👍“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezký den dnes brokolicová polévka a smažené žampiony…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 5. 2010 05:31
11. 5. 2010 14:47
11. 5. 2010 12:56
Ešte jedna vec ma napadla, všetky potraviny ukladať do mrazáku suché, bez vlhkosti. Mäso umyjem a nechám osušiť utierkou, až potom do sáčku a do mrazáku.
11. 5. 2010 12:51
11. 5. 2010 12:45
- drobné ovocie do plastových krabíc
- mäso, zeleninu, vňať, polotovary nie do mikroténových vreciek, ale do vreciek určených na mrazenie. Dostať ich v obchode spolu s drôtikmi na uzatváranie.
Sú pevnejšie ako mikrotén a nič v nich necítiť. Mrazák odmrazujem a čistím 1x ročne pred sezónou, teda obyčajne začiatkom júla, prvé idú do mrazáku jahody.
11. 5. 2010 09:39
To mě hned nenapadlo,protože už spousty let žádná zabíjačka nebyla a ani to prase jako dříve půlku jsme kupovávali nemám.
Ale třeba to je tím,chce to vyzkoušet proč ne.
11. 5. 2010 09:26
11. 5. 2010 09:08
Myslím,že to není hygienou mrazáku.To maso má takovou jakoby pachauť.
11. 5. 2010 07:50
11. 5. 2010 07:39
Dělám to právě pravidelně 1xměsíčně, námraza je malinká, takže během hodiny a půl, max.2 hodin to mám odmražený, vymytý a vyszušený a uklizený a maso spolehlivě nerozmrzne - nacpu to zatím v novinách zabalené do lednice.
Necítím žádný pach
(V lednici tam strčím prášek do pečiva a je to, v mrazáku by to asi nefungovalo, proto ho častěji odmrazím a umeju.)
11. 5. 2010 07:23