Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 5 hodinami
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ veronika_straka, 5. 12. 2024 19:44
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes moravslý vrabec, kedlubnové zelí a…“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den dnes se dojídá bramboračka a v troubě se pečou…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: díky. Taky ti zbývají bílky z vánočního…“ MarcelaPa, před 18 hodinami
5. 3. 2010 08:12
5. 3. 2010 08:11
5. 3. 2010 07:41
hovězí vývar se zeleninou a těstovianmi ve tvaru kuliček
a čevabčiči a brambory šťouchané
zavařené meruňky
4. 3. 2010 17:55
4. 3. 2010 14:12
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
4. 3. 2010 13:44
4. 3. 2010 13:32
4. 3. 2010 11:03
Jo a ke kafču na odpoledne budou pindruše z listového těsta: http://bucifousek.webgarden.cz/listove-testo/pindr...
10_945226275.jpg
4. 3. 2010 10:31
4. 3. 2010 10:18
4. 3. 2010 10:11
Včera večer zámecké, křepelky to vesnické. U nás se jim říká stále, střílené že motykou asi metr velikou. Že nevíte co to je ?? BRAMBOR si tak notuje. Ve slupce je uvaříme, po jedno je pěkně jímme. Loupeme , pak osolíme , vždycky kousek odkrojíme a kus másla k tomu dáme, pak už jemo si mlaskáme. A pak zase , zas a znovu, dokud ňákej brambor je podmáslím se zapije.
800px-various_types_of…
n_p1080555_540273346[1].jpg
4. 3. 2010 09:16
peču piškotový korpus
připravuji domácího pribináčka
ozdobím ovocem a nakonec zaleju želé
mňam fajně to vonííí
4. 3. 2010 09:05
4. 3. 2010 08:57
4. 3. 2010 08:44
Předchozí 1 … 2190 2191 2192 2193 2194 … 2498 Další