Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

tara23: A představ si, že já používám celý kmín do brynzové pomazánky s paprikou a cibulkou , když jsem dávala mletý, tak mi to nechutnalo, s celým je to lahůdka. On v ní změkne, rozpustí se ani ho není vidět. Sto lidí, sto chutí.

tara23: Věruš, já zase bobkâč cpu všude, stejně kmín, v bramboračce kmín nesmí chybět, peču sekanou, dovnitř dám drcený a povrch posypu celým kmínem. Koriandr nepoužívám, vůbec nevím kam bych ho dala. Stejně tak římský kmín -neznám, neumím používat.

Simona Skolakova: Simčo zabiječkový guláš je výborný, patří do něj nejenom játra, ale i srdíčko a ledvinky. A to je jediný guláš který máme rádi s chlebem

Hezký den:-K dnes krupičková polévka a zabijačkový guláš s knedlíkem pokračujeme v hodech,musím říci že guláši nic nechybělo byla tam i játra tak jak to má v takovém guláši být,takže spokojenost.K večeři bude tlačenka s octem a cibulí a chlebíkem😋

Hezký den, u nás dnes sumeček Africký, restovaný brambor Holandská omáčka a okurkový salát 😋👍:-K

Veronika.Hrozna: Verčo koriandr pouřívám minimálně a zázvor mám radši sušený. Když čerstvý tak opravdu s citem 😀.
Já bobkáč používám, ale málo. kde být nemusí nedám. Když v nějakém receptu píší 4, dám 2. Nesmím ho pak v tom jídle cítit.
Jen do svíčkové, kterou dělám stejnou 50 let, dávám pořád stejně a ani neváhám 😁.
Já třeba vůbec nepoužívám celý kmín, kousnout do něj je pro mě nepředstavitelné. Ale drcený mám ráda a používám hodně 😁

tara23: Já mám zase problém se zázvorem a koriandrem, ne a ne se skamarádit!

hazel: Nelam si hlavu, když to svedu já, tak ty tedy určitě. Absolutně blbuvzdorné, přesně pro mně, takové jsem si vymyslela a poskládala ze všech receptů, co jsem upekla předtím! A dokonce je velmi chutné a dlouho vydrží, tak neváhat a upéct. Nenávidím složité recepty, co jsem pekla předtím, bylo vše složité a nic dobré.

Dobré ráno, u nás bude pórková polievka, krkovička pečená na kyslej kapuste, zemiaky s maslom. Po obede ideme do prírody, tak si pohnem s obedom.

Veronika.Hrozna: Verunko dekuji, urcite je zkusim, zda se mi to testo trochu slozite,ale zvladnu to. 😊

hazel: děkuji, Stáni.😘

tara23: taky jsem to o solení jater slyšela, já jsem dneska, pro jistotu , solila až nakonec.
Já zase bobkový list používám hodně , než ho dám kamkoli, ještě ho rozlomím-to pak víc voní.

hazel: Lístkové těsto na trubičky.

Veronika.Hrozna: Nechyběl, mě smrdí, já ho moc nepoužívám ani do vývarů. A když ho dám tak 1 malý

tara23: A vůbec tomu ten bobkový list nechyběl? Já ho dávám.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli