Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 185 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 21,31 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole scedíme, necháme dobře okapat a vsypeme do mísy.
Tuňáka vyjmeme z konzervy, rozlámeme na menší kousky a přidáme k fazolím. Rajčata nakrájíme na malé kousky, cibuli na tenká půlkolečka a oboje také přidáme do mísy. Osolíme, opepříme a vše lehce promícháme. Krok 2: Olej prošleháme s octem a troškou cukru, vzniklou emulzi vlijeme do salátu a opět opatrně promícháme.
Nakonec posypeme nahrubo nasekanou petrželkou.
Před podáváním necháme salát asi hodinu odležet v chladu.
Tuňáka vyjmeme z konzervy, rozlámeme na menší kousky a přidáme k fazolím. Rajčata nakrájíme na malé kousky, cibuli na tenká půlkolečka a oboje také přidáme do mísy. Osolíme, opepříme a vše lehce promícháme. Krok 2: Olej prošleháme s octem a troškou cukru, vzniklou emulzi vlijeme do salátu a opět opatrně promícháme.
Nakonec posypeme nahrubo nasekanou petrželkou.
Před podáváním necháme salát asi hodinu odležet v chladu.
Zveřejněno 19. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánský tuňákový salát s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l456
Moje poznámka
Toskánský tuňákový salát s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l456
Nejnovější recepty
Bramborový salát pro sváteční chvíle
Přidáno před 13 hodinami
Hostomický likér
Přidáno před 16 hodinami
Pečený kuřecí gyros
Přidáno před 16 hodinami
Plněné perníčky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s rukolou a granátovým jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční makové stromečky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na to nejlepší kapání do polévky? Vynikající zavářku uděláte jen ze dvou ingrediencí, vylepšit ji můžete bylinkami
Prosincové pranostiky: „Lepší Vánoce třeskuté než tekuté,“ či „Prosinec, když je studený, bílý, ovoci a vínu se urodí.“
Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené mandarinkové řezy
Jana1973 před 12 hodinami
Cizrna po indicku
martdol@seznam.cz před 12 hodinami
Kuře na kari
Hanina65 před 12 hodinami
Kulajdička, jak ji dělala maminka
misak2 před 17 hodinami
Kaldounová polévka
Hanina65 před 17 hodinami
Falešný "segedín" z cukety
MartinMartin před 18 hodinami
Jelení guláš
MartinMartin před 18 hodinami
Guláš z jeleního masa
Simonyta před 18 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Domácí listový závin se slanou náplní
Wikki před 19 hodinami
Tématické fráze:
fazolový salát,
fazolový salát s tunákem,
tunakovy salat,
fazolový salát recept,
fazolový salát recepty,
tunakovy salat s fazolemi,
tuňákový salát recept,
toskánský salát,
salát z tuňáka,
saláty recepty,
salát s tuňákem z konzervy,
salát s tuňákem,
recepty,
recept na fazolový salát,
tuňák recepty,
salát s s tunakem,
fazolový salát-recept,
recept na tuňákový salát recept,
recept na salát z tuňáka,
recept na tuňákový salát
Suroviny:
fazole ve slaném nálevu,
tuňák v konzervě,
cibule červená,
rajče,
ocet jablečný,
olej olivový,
sůl,
pepř,
cukr,
petrželka hladkolistá
Komentáře (8)